B&B med konferencecenter får billig totalløsning fra Zebnet!

Jomfrubakken B&B
Jomfrubakken set ved ankomst


Første kontakt

I starten af 2021 fik vi kontakt til det lokale B&B Jomfrubakken, som ligger i Mariager. Kontakten blev etableret igennem netværk, og opgaven lød i første omgang at stedet manglede en billig totalløsning med hurtig wifi på ejendommen.
Stedet lå lidt uden for vores etablerede område, men ved brug af vores avancerede data og dækningskort, vurderede vi at der var mulighed for at starte et samarbejde. Vi tog kontakt til stedet med henblik på om vi kunne afhjælpe problemet. 

Opgaven med billig totalløsning 

Jomfrubakken værelse
Et af de fine værelser på Jomfrubakken!

Jomfrubakken er et moderne B&B med 10 værelser (30 senge) og derudover har de Jomfruhulen som er et feriehus med 10 sengepladser! (Se mere her)
Yderligere har de festlokale hvor der kan afholdes bryllup, fester, konferencer mv for op til 70 mennesker. 

For at følge med efterspørgslen hos de mange gæster, var det vigtigt at kunne levere hurtig internet med trådløs wifi der fungerer over hele ejendommen! Gitte og Jørgen (ejerne) havde indhentet tilbud på en totalløsning som kunne leveres fra en af vores konkurrenter. Tilbuddet lød på 800.000-1.200.000 kr hvilket skyldes at der skulle graves fiber ned til hovedhus, hvilket er en meget dyr løsning. 

Vi hos Zebnet besøgte først stedet og tog en grundig snak med Gitte og Jørgen om deres behov og ønsker. Vores forslag var at etablere en billig totalløsning på hurtig wifi ved hjælp af vores eksisterende netværk. En trådløs opkobling har den fordel at det koster markant mindre at etablere og vi kan allerede levere tidssvarende hastigheder. Vi kan efterfølgende opgradere løsningen i de kommende år i takt med at behovet bliver større. Det betyder at vi kan levere en billig løsning som er en god forretning for os! 
Vi lavede yderligere et oplæg til hvor wifi skulle etableres på ejendommen, og vi lavede et samler tilbud som cirka xx% af konkurrentens pris.

Efterfølgende

Jomfrubakken fest- og konferencelokale
Flot lokale til fest og konferencer!

Gitte og Jørgen driver en moderne B&B med fester, konferencer mv. De er derfor afhængig af hurtig service såfremt uheldet er ude! Derfor tilbyder vi også vores højeste serviceniveau til dem, hvor vi sikre at svartiden er så kort som muligt – også i weekenderne. I de fleste tilfælde vil et opkald eller sms blive behandlet af vores tekniker med der samme og vores respons er oftest få timer! 
Yderligere har vi en løbende dialog med Gitte og Jørgen om deres behov for yderligere service. Forhåbentlig kan vi udføre endnu flere opgaver for dem i fremtiden. 

Vi er glade for at vi kunne hjælpe Jomfrubakken, så de kan levere endnu bedre løsning til deres gæster. Vi glæder os til at arbejde med Jomfrubakken i fremtiden!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*