Om Zebnet

Zebnet Aps blev startet i 2008…

…som en søstervirksomhed til Antennespecialisten ApS. Antennespecialisten Aps har i over 25 år leveret service indenfor radio/tv-branchen.

Firmaet er ejet og administreret af Jan Secher Mogensen og Rasmus Zeberg Bjerre. Jan er uddannet radiomekaniker og har 35 års erfaring i etablering og service af fællesantenner. Jan er administrerende direktør i Zebnet Aps og ansvarlig for alt det tekniske i virksomheden. Rasmus er ansvarlig for økonomi og bogholderi i Zebnet Aps. Rasmus er igang med uddannelse indenfor revision samtidig med sit virke i Zebnet Aps.

Startet i Løgstrup ved Viborg og har udvidet sig til at omfatte flere og flere områder gennem årene. Disse områder gælder: Aalestrup, Ans, Virksund, Vejrumbro, Viborg, Lundø, Klejtrup, Langå, Thorsø m.fl. Vi forsøger at etablere samarbejde med andre virksomheder, som har højt lokalkendskab. Det betyder, at både nuværende kunder samt nye kunder altid bliver serviceret af medarbejdere, som kender til de forskellige områder.

Specialiceret i brug af antenner til internetopkobling. Internet igennem antenner gør det muligt at etablere internetforbindelse på landet til en rimelig pris. Det giver i sidste ende en god pris til vores kunder.Råder også over flere fiberanlæg i Løgstrup, Ans og Langå. det giver muligheden for at levere hurtige og stabile forbindelser i disse områder.

Fokusområder er service og rådgivning. Vi holder god service i højsædet, og vi er overbeviste om, at det er hvad vores kunder ønsker fra os. Vi har derfor etableret unikke service tiltag, som skal gøre det endnu nemmere for vores kunder, at få hurtig service. Vi tilbyder vores kunder SMS service, som giver mulighed for hurtig fejlmelding uden for normale åbningstider. Derudover yder vi personlig rådgivning som ekstra service. Vores montører rådgiver hver enkelt kunde efter kundens behov. Det betyder at vores kunder ikke betaler mere for deres internet end højeste nødvendigt. Så kan Zebnet kunder bruge deres penge på andre ting!